Hotels

Donna Italia presenteert een revolutie in de wereld van toerisme. De Italiaanse keuken waar u hem wilt hebben in het hotel. Zonder investeringen voor materiaal of het trainen van uw personeel en dus zonder verlies!

Donna Italia werkt met internationale hotelketens en begrijpt wat een modern hotel nodig heeft maar ook wat de beperkingen zijn. Binnen het complexe hotelwezen heeft Donna Italia een manier gevonden om een Italiaans product te kunnen serveren dat aan de hoge standaarden van uw hotel voldoet.

Graag denken wij met u mee vanuit onze ruime ervaring en verzorgen alles wat u nodig heeft, zodat uw focus kan blijven liggen op de kernactiviteiten. Onze ovens hebben weinig ruimte nodig, zijn makkelijk te gebruiken en zijn geheel verplaatsbaar. U krijgt een professionele kit van ons met onder andere een pizzames, een timer, een spatel en een snijplank. Wij verzorgen alle marketingmaterialen zoals pizzadozen voor de roomservice en rollups waarbij het mogelijk is om uw logo op deze items te zetten.

U verhoogd de kwaliteit van uw voedselaanbod zonder daar enige moeite voor te hoeven doen. Bovendien kan dit allemaal zonder training of gespecialiseerd personeel!

Donna Italia: snel, simpel en lekker!

 

Binnen 3 minuten afgebakken

Perfecte steenoven kwaliteit

Ideaal voor de nacht

Perfect voor roomservice, als barsnack of banqueting break

Plaats de oven in de bar als showelement en interactie met de gast