Piccolo Pizza


Een authentieke Italiaanse pizza maar dan in het formaat van een slice. De Piccolo is perfect voor de kleine trek, als snack of voor onderweg. Heerlijk knapperig en past dankzij zijn ovale vorm zo in de hand. Bereid met de beste ingrediënten en dat proef je. Het Italiaans mimosa deeg, de 100% Fiori di latte mozzarella en de authentieke Italiaanse tomatensaus maakt hem meesterlijk lekker. De Piccolo pizza is 17 bij 14 cm en kan met meerdere tegelijk in onze Donna Italia ovens worden afgebakken, en dat in drie minuten!

Snel, simpel en slice-alicious!

Piccolo pizza

Inhoud doos: 48 stuks, 160 gram per stuk


BEREIDINGSWIJZE

Gebruik de Piccolo pizza alleen met de Donna Italia oven. Warm de oven gedurende 10 minuten voor. Haal de pizza uit de verpakking en plaats met de speciale pizza schep rechtstreeks op de steen in de oven. Sluit de deksel en bak in drie minuten af. Voor het beste resultaat de pizza tien minuten laten ontdooien.

BEWAAR ADVIES.

Bewaartemperatuur minimaal –18 °C. Te eten na afbakken. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien max. twee dagen houdbaar in de koeling bij ten hoogste 4 °C. Minimaal 18 maanden bevroren houdbaar.

INGREDIËNTEN.

Deeg, 63% (tarwemeel, water, gist, zout, olijfolie). Mozzarella kaas 18% (melk, zout, stremsel, kaasculturen). Tomatensaus 19% (tomatenpulp, tomaten puree, water, olijfolie, zout, basilicum, oregano, zwarte peper, knoflook)

Allergenen; (tarwe)gluten, melk, melkeiwitten, Kan sporen bevatten van ei en soya.

VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM

Engergie 225 KCal. -948 KJ
Vet 5 g
Waarvan verzadigd 2,7 g
Transvetten 0g
Koolhydraten 34g
Waarvan suikers 1g
Voedingsvezel 1,5g
Eiwitten 9,5g
Zout 0,6g