Pizza Argentina

Argentina, het land van de pampa’s, de Gauchos en natuurlijk; de Lomo biefstuk! Deze wordt traditioneel geserveerd met een schaaltje ‘Chimichurri’ on the side! De friszure smaak werkt perfect bij de volle smaak van goed rundvlees. Te koop in een potje, maar natuurlijk nog lekkerder als zelfgemaakte saus! Hmmm Comfort food op z’n best. “Buen Provecho”!


INGREDIËNTEN:

  • Entrecote
  • Chimichurri;
  • Krulpeterselie, oregano (vers en gedroogd)
  • Chili flakes
  • Komijn
  • Paprikapoeder
  • Knoflook
  • Sjalotjes
  • Olijfolie en Rode wijnazijn

BEREIDINGSWIJZE:

Bak de entrecote in de koekenpan met wat boter mooi medium rare en laat minimaal 5 minuten rusten. Bak de pizza gedurende drie minuten af in onze Donna Italia oven en maak ondertussen de chimichurri.  Voor de chumichurri mix je alle kruiden samen met de sjalotjes in de keukenmachine (draai even door). Voeg al draaiende olijfolie en rode wijn azijn toe tot de gewenste dikte van de saus. Voeg peper en zout na smaak toe.

Garneer de afgebakken pizza met de biefstuk en lepeltjes chimichurri.



Op zoek naar meer inspiratie?