Australian Meat Lovers Pizza.

Pizza kom je in Australië sinds de goudkoorts overal tegen – die opwindende tijd in de geschiedenis waarin iedereen over de hele wereld reisde om zijn fortuin te vinden. En fortuin werd er gevonden, zo werd Australië de metropolis op het gebied van vlees eten.

 

Wij bieden je een recept aan dat iedere Australische meat-lover trots maakt. De rijke smaak van rundvlees, gecombineerd met de pittige aroma’s van de stukjes worst en bacon voegen smaak toe aan de gehele “pizza experience”. Combineer deze pizza met een speciaal biertje om een echte Australische maaltijd te serveren.


INGREDIËNTEN:

  • 90 gram gebakken rundvlees gehakt
  • 30 gram gebakken worst
  • 20 gram pepperoni, gesneden
  • 20 gram gebakken spekreepjes
  • Kaas (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE:

Bak het rundvlees en de worst (elk apart) in een beetje olie met je favoriete kruiden (bijvoorbeeld ui, knoflook, oregano en peper) tot het vlees niet meer roze is. Dit duurt ongeveer drie-vijf minuten. Leg het vlees over de ongebakken, maar ontdooide pizza. Leg de pepperoni plakjes en het spek er bovenop. Tenslotte kun je, indien gewenst, meer kaas toevoegen voor extra smaak – bijvoorbeeld mozzarella of parmezaanse kaas. Plaats ongeveer vijf minuten in de oven (in verband met de toppings is de baktijd iets langer).
Cheers Mate!Op zoek naar meer inspiratie?