DE DONNA BENEDICT PIZZA.

Het beroemde gerecht ‘Eggs Benedict’ komt oorspronkelijk uit New York. Als hulde aan ‘The city that never sleeps’, noemen we deze pizza “De Benedict”, omdat het zelfs als ontbijt kan dienen – maar net zo lekker is door de dag heen of in de late avonduren. Overheerlijke zalm en pittige jalapenos maken een perfecte topping voor deze pizza met spiegelei. De pizza balanceert tussen de zoute smaak van de vis met de zachte smaak van de eieren, de pittige kruiden en frisse citroen voor een onvergetelijke pizza.

 

INGREDIËNTEN:

  • Ongeveer 4-5 stukken gerookte zalm
  • Jalapeño pepers
  • 1 of 2 eieren
  • Het groene deel van een lente-ui fijngesneden
  • Een schijfje citroen

BEREIDINGSWIJZE:

Verdeel de zalm en de gesneden jalapaño pepertjes over een ontdooide pizza. Plaats de pizza in de oven. Breek na twee minuutjes voorzichtig het eitje over de pizza en plaats hem wederom twee minuutjes in de oven. Garneren met een lente-uitje en een schijfje citroen.


Op zoek naar meer inspiratie?