ECHTE NEDERLANDSE PIZZA.

Dit recept komt uit eigen keuken, het land waar men gek is op mayonaise. Truffels zijn één van ’s werelds meest luxe delicatessen en haar smaken toevoegen aan een gerecht zorgt direct voor een sensatie. Hier combineren we de elegante maar onderscheidende smaak van truffelmayonaise met pikante Spinata Romano, zongedroogde tomaten en verse groene asperges voor een hemelse pizza die wegsmelt in de mond.

 

INGREDIËNTEN:

  • Ongeveer 16 stuks Spinata Romano of pepperoni
  • Zongedroogde tomaten
  • Truffelmayonaise
  • Asperges (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE:

Plaats de pepperoni en de zongedroogde tomaatjes over een ontdooide pizza voordat je het ongeveer drie minuten in de oven plaatst. Garneer met toefjes truffelmayonaise. Indien gewenst kun je groene asperges toevoegen, (vooraf 10 minuten in gezout water gekookt). Voor een interessant alternatief; laat de mayo aan de zijkant als een dipsaus. Deliciozo! Een gerecht dat echte Italianen goedkeuren.

 


Op zoek naar meer inspiratie?