Pizza Gado Gado

Eieren, knapperige groeten én pittige pindasaus… die combinatie moet wel lekker zijn. Dat dachten ze in Indonesië ook toen ze dit heerlijke groentegerecht bedacht hadden. Gado-Gado betekend mengelmoes, een gerecht waar je je creativiteit echt in kwijt kan! Ook op de pizza komt deze verrassende vegetarische combi helemaal tot zijn recht; een heerlijke uitbreiding van iedere menu kaart!


INGREDIËNTEN:

  • Kippendij
  • Kousenband
  • Taugé
  • Ei
  • Pindasaus
  • Surinaamse kruiden

BEREIDINGSWIJZE:

Marineer de kippendijen in de Surinaamse kruiden en bak goudbruin in de koekenpan. Voeg vervolgens de pindasaus toe en gaar de kip in de saus. Kook vervolgens een eitje zacht en blancheer de kousenband beetgaar in gezout water. Voeg de kip met saus en kousenband toe aan de pizza en bak in 3 minuten af. Voeg na het bakken het in vieren gesneden uitje en de tauge toe. Garneer af met wat gehakte koriander.



Op zoek naar meer inspiratie?