Meatball Pizza.

Wie maakt de lekkerste gehaktbal? Er zijn oorlogen om minder  begonnen. Een goede gehaktbal kun je namelijk overal bij eten! Op een broodje, als borrelhapje, in de soep of bij de Stamppot, maar natuurlijk ook op de Pizza ontdekte onze Chef kok Jordy! Kijk snel op zijn recept hieronder…. Of heb je zelf een geheim recept voor de lekkerste en sappigste gehaktbal?


INGREDIËNTEN:

  • Gehaktballetjes (Ei, paneermeel knoflook, paprikapoeder)
  • Parmezaanse kaas
  • Ricotta kaas
  • Basilicum

BEREIDINGSWIJZE:

Doe de gehakt in een kom en voeg het ei, paneermeel, gehakte knoflook en paprikapoeder samen met wat zout en peper  toe. Meng het geheel goed door elkaar en rol er kleine (formaat dobbelsteen) balletjes van. Bak ze in een koekenpan mooi bruin en gaar. Voeg samen met de ricotta de Parmezaan toe aan de pizza en bak het geheel drie minuten in de Donna Italia oven af. Voeg na het bakken nog wat extra geraspte parmezaan toe en garneer tenslotte met wat Basilicum.
Buon appetito!

 



Op zoek naar meer inspiratie?