Mediterraanse Ansjovis Pizza.

Mediterraans koken is niet alleen één van ’s werelds meest gezonde, maar ook de meest kleurrijke manier van koken.
Beeld je in, verse ingrediënten tot in perfectie bereid; uitzonderlijk smaakvolle vis die de zoutsmaak van de zee laat vrijgeven; smaakvolle tomaten getopt met romige mozzarella; een overvloed aan natuurlijke kruiden die door het gerecht trekken.
Dit traditionele recept laat een manier van koken zien dat generatie op generatie is doorgegeven door lokale families.
De perfecte mix van zout, kruiden en pikante smaken op één pizza: een waar Mediterraans feestmaal voor de gelukkige die dit mag proeven.


INGREDIËNTEN:

  • Ongeveer 13 ansjovissen
  • Een ei
  • Verse basilicum
  • Droge oregano

BEREIDINGSWIJZE:

Verdeel de ansjovis over de pizza en plaats de pizza twee minuten in de oven. Breek ondertussen het ei zorgvuldig in een kleine kom. Open de oven en plaats het ei snel op het midden van de pizza. Garneer de hele pizza met oregano naar smaak en laat nog twee minuten in de oven staan. Verdeel de basilicum over de pizza wanneer je hem uit de oven haalt en serveer gelijk. Mediterrane hemel.


Op zoek naar meer inspiratie?