Peking Duck – for Dummies – Pizza

Altijd maar weer die kip…? Probeer eens een mals stukje eend! Dit gerecht is namelijk helemaal niet moeilijk maar wel finger licking lekker! De eend heeft een ‘vette’ reputatie door de vetlaag die erop zit maar deze smelt grotendeels weg bij het bakken. Wat er overblijft is een heerlijk smaakvol stukje vlees.


INGREDIËNTEN:

  • Voor gegaarde eendenbout
  • Lente ui
  • Hoisin saus
  • Sesam zaadjes
  • Koriander

BEREIDINGSWIJZE:

Haal wat voor gegaarde eendenbout van de lokale Toko. Verwijder het vel van de eend en meng het vlees samen met de hoisin saus in een kom. Verspreid het geheel mooi egaal over de pizza en bak gedurende drie minuten af in onze Donna Italia oven. Voeg na het bakken de dungesneden lente-uit en de sesam zaadjes toe en garneer met wat koriander.
Buon appetito!

 

 



Op zoek naar meer inspiratie?