PEPPERONI PLUS PIZZA.

Dit recept geeft een twist aan de traditionele pepperoni pizza. Gecombineerd met de zachtheid van groene asperges springt de smaakt van pepperoni er nog meer uit. Voeg je hier vervolgens de elegante maar onderscheidende smaak van truffelmayonaise aan toe dan krijg je een hemelse pizza die wegsmelt in de mond.

 

INGREDIËNTEN:

  • Ongeveer 16 stuks Spinata Romano of pepperoni
  • Zongedroogde tomaten
  • Truffelmayonaise
  • Asperges (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE:

Plaats de pepperoni en de zongedroogde tomaatjes over een ontdooide pizza voordat je het ongeveer drie minuten in de oven plaatst. Garneer met toefjes truffelmayonaise. Indien gewenst kun je groene asperges toevoegen, (vooraf 10 minuten in gezout water gekookt). Voor een interessant alternatief; laat de mayo aan de zijkant als een dipsaus. Deliciozo! Een gerecht dat echte Italianen goedkeuren.

 


Op zoek naar meer inspiratie?