We’re hiring!

Donna Italia blijft maar doorgroeien want ‘Business is booming’! Wij zoeken een accountmanager in Noord-Holland

Ter versterking van onze sales-accountmanagement team zijn wij op zoek naar een passievolle en enthousiaste accountmanager ten behoeve van de regionale horeca in Noord-Holland. Je bent een team-player, creatief, je hebt een klantgerichte en open houding en je ziet overal verkoopkansen. Jij opent deuren die voor anderen gesloten blijven en bent een echte durfal. Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je werken in een bedrijf met een informele werksfeer en doorgroeimogelijkheden, lees dan snel verder!

Functie
Als accountmanager van Donna Italia heb je een kloppend hart voor de horeca. Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen regio waarbinnen je nieuwe relaties opbouwt en onderhoudt. Je bent woonachtig in deze regio en je ziet het als een uitdaging om samen met ons team de omzet te verhogen en de afzetmarkt te vergroten. Je voelt je er comfortabel bij om een horecagelegenheid binnen te lopen en te enthousiasmeren voor Donna Italia. Je belvaardigheden zijn zeer goed. Potentiële afnemers horen jouw enthousiasme door de telefoon heen en het maken van afspraken verloopt dan ook eenvoudig. Noord-Holland is potentieel een zeer grote markt voor Donna Italia. Jij voelt je hier thuis, jij stroopt de mouwen op en hebt het verantwoordelijkheidsgevoel om deze regio verder uit te bouwen tot een groot succes, samen met het team van Donna Italia.
Jij krijgt daarbij natuurlijk alle ondersteuning van een enthousiast en professioneel team en een perfecte logistieke organisatie.
Het betreft een fulltime functie van 36-40 uur per week.